Maya Vakfı Gönüllülerini Arıyor

• Eklendiği Tarih : 06/10/2016

Maya Vakfı yeni dönemde beraber çalışmak için gönüllülerini arıyor! 27 Eylül 2016’da Bahçeşehir Üniversitesi’nde BAUMUS’un desteğiyle oryantasyon etkinliği düzenleyen Maya Vakfı, özellikle mülteci çocukların psikososyal ihtiyaçlarına yönelik yürüttüğü Project Lift içerisinde görev almak üzere gönüllüleri tanışmaya davet ediyor. Vakıf, Ekim’in ilk haftası boyunca çeşitli üniversitelerde devam ettirdikleri oryantasyon programının sonunda, iki günlük travma eğitimi programıyla gönüllüleri bünyesine alacak.

Maya Vakfı, çocukların rehabilitasyonunu sağlamak, farkındalık yaratmak ve entegrasyon süreçlerini hızlandırmak amacıyla travma sonrası psikolojik destek için Project Lift programı ile görsel sanatlar, müzik, dans ve hareket terapileri uyguluyor.  Sosyal aktivite günleri, okuma günleri, aile görüşmeleri ve beş günlük travma eğitimleri ile destek sağlayan proje gönüllülerin desteğiyle ilerliyor. Bu amaçta destek olmak isteyenleri gönüllü oryantasyonlarına davet eden Maya Vakfı, programa katılanlar için BAUMUS’un da desteğiyle Bahçeşehir Üniversitesi’nde 8-9 Ekim 2016 tarihlerinde travma eğitim semineri düzenleyecek.